Stupid/Sad


It's in my honey, it's in my milk

Sorrow - The National
Ikväll är jag så rasande. Säger man att man ska vara vän med någon hela livet då beter man sig inte som om den personen inte finns. Som om den inte ens är vatten värd. Jag är så besviken och sårad och arg och ledsen och förvånad och allt annat som gör att hjärtat slår så himla hårt och tårarna bränner. Du borde veta bättre.

ROFL

HAHAHAA. HAHAHHAHAHAHHAHAHA. DEN HÄR GJORDE MIN DAG.

Tre bilder en söndag

Idag har jag sett ut såhär. Läppstiftet kommer från Sephora, älskar det!
Jacob har sett ut såhär för jag fick locka hans hår. Haha, finaste unge mannen i stan <33
Och köpt den här. Älskaren. 89 para för en armring med drakar, mahah.
Åh vad helgen tog slut fort. Så himla oskönt. Något som däremot var himla soft var gårkvällens middag med Mimmi, Frida och Amanda. Helt underbara tjejer och helt underbara tapas. OMNOM. Tack för en riktigt fin lördag mina fagra vänner!

Favs



















Source: tumblr.

Another fridaynight in solitude


Hela veckan har varit konstig. Har mest legat hemma och inte mått bra. Vill egentligen bara få utlopp för alla känslor jag har för jag orkar inte. Orkar inte vara hemma på fredagar. Orkar inte gå ut. Jag vill bara klara av skolan och sticka iväg någonstans. Börja någonting nytt. Ha roligt igen. Få lite vår och varma känslor i kroppen. Göra någonting bättre av mig själv än det här. Hon som bara ligger här på soffan med dåligt immunförsvar och sämre självförtroende. Jag är så utled på den här tonårsmelankolin. Tänk om den aldrig går över?

Veckan skulle ha varit bra. Bestå av semlor med Maxwell, Flix och Pop. 9-månadersfirande med Jacob. Middagar med honom. Gym och tennis. Klädkriser. Det mest hisnande veckan bjudit på är flera timmars plugg och terapi. Woot woot.

Lite hopp och planer har jag i alla fall. Som att börja Scenisk gestaltning i skolan nästa vecka. Varje torsdagförmiddag. Som att skriva synopsis för min bok. Som att ha nya skor som ligger och väntar på att vintern ska smälta bort. Som att äta middag med tre av världens bästa tjejer imorgon. Som att veta att så fort vårterminen är över väntar någonting annat. Någonting som jag styr över.

Rädslan för att misslyckas ligger ständigt på lur.

Perfektion



Om jag fick bestämma skulle min perfekta morgon se ut precis såhär. En hel dag till och med.

Multiple exposure

Har börjat multiexponera mina bilder. Åh.

I pull off your jeans, and you spill jack and coke in my collar


Igår var det nio månader sedan Jacob och jag var på Kägelbanan och såg Shout Out Louds. Och blev tillsammans. Han får mig att må så himla bra, något jag dock inte gjorde igår eftersom jag ligger hemma sjuk. I present fick jag i alla fall den här boken. En klassisk Penguin-book från 50-talet. Min pojkvän är bäst! För att fira lite trots min förkylning köpte vi Ben&Jerryglass och somnade nära nära. Tack för nio underbara månader älskling. <33

Sushilördag


Idag såg jag ut såhär. Planen var från början att dela en termos kaffe med Gustav, men han ställde sorgligt nog in. Plan B blev därför en date med Jacob. Han har förövrigt tagit körkort nu så vi tog bilen in till stan! Jag är så stolt.

Jeans, ACNE och tröja, Weekday. Typ det enda jag vill ha på mig atm.


Det låg lite tallbarr och skräpade vid vindrutetorkaren. Fint såhär mitt i vintern, tyckte jag.

Vi knatade runt och tittade på kläder ett tag och gick sedan för att äta sushi. Har haft grymma cravings efter det så himla länge! Vi hamnade på Folkungagatan något-nummer. Här är min tröja och Misosoppa.

Och Jacob <3
Klockan var förvisso inte mycket, men vi var helt ensamma. Passade oss utmärkt.

Vi fick vår mat. Hur. Gott. Som. Helst.

Efter vår eminenta middag som avslutades med en kladdkaka på Wayne's hoppade vi in här på vägen tillbaka till bilen, för att handla onyttigheter till filmen vi nu tittar på. Min älskade nörd valde Star Wars. okejrå.

Frickyeahsleep

Jag har ingen ork, ingen lust över huvudtaget. Trött. Trött trött trött. Skulle gå på bio med Jacob ikväll. Menjagorkarinte. Åh. Tänker bara se på Big Bang Theory hela dagen, sova länge imorgon och SOVA.
Återkommer.

Min tumblr

I spalten här till vänster, under Länkar, hittar ni min tumblr. Det är helt enkelt en slags bild-blogg. Främst lägger jag upp bilder som jag hittar på tumblr (ni vet, uttrycker min egen individualism genom andras verk eller genom andra som också uttrycker sig själva genom något någon annan postat), men jag lägger också upp bilder som jag tagit och redigerat.



Kika lite genom att klicka här, vettja!

......


You found me, you found me

Idag har jag tittat på Annie Hall och ätit glass. Jacob åkte ifrån mig imorse för att han skulle jobba.
Jag har liksom lekt att det varit lovets sista dag idag så känns det som en personlig vinst imorgon. It's the little things in life.

När jag kom hem från Paris låg han och sov i min säng. Och trots att jag saknat honom så, var det först då jag insåg hur mycket. Hur det känns att ha någon att komma hem till. Krypa ner bredvid. Och få höra att alla känslor är ömsesidiga. Nu har han snart varit min i 9 månader. Det är lång tid och ibland blir jag rastlöst och ibland blir jag trött. Men jag hade allt jag någonsin velat ha och behövt där hos mig när jag la mig bredvid honom och han höll om mig och ville höra om resan trots att klockan nästan var halv tre på morgonen. Vi delar. Jag delar allt jag har. Har aldrig vågat det förut. Everybody can be passionate, but it takes real lovers to be silly. Har aldrig varit mig själv så mycket. Vi är fåniga, vi är äckligt söta, vi är ifrån och vi är trötta. Men vi är Vi. Jag vill inte vara utan honom. Så känns det nu. Vill inte sova ensam, vill inte att han ska åka och jobba. Vill ta studenten och vara med honom. Det är så fint att känna såhär att jag nästan blir alldeles blyg och inte vill skriva såhär.

Paris/shopping

En av de bästa grejerna är shoppingen. Jag kom hem med en massa finfina grejer och hjärtat bultar lite när jag tänker på alla mina fynd!


Sista timmarna var jag på desperat jakt efter en present till Jacob (JAG VET, hur svårt kan det vara att hitta en present till den viktigaste personen i en stad som Paris??! Eh. jag hade svårigheter..!) Det slutade med att jag hittade en väst till honom + den här jackan som jag tänkte ha i vår. 150 pix, kan ni tänka er! Just nu hänger den på vädring cause I gotta tell you, it did not smell like roses....


Förutom den eminenta jackan fyndade jag den här gröna portmonän i samma butik. 2 euro, B R A grejer!


Köpte dessa två tröjor. ÄLSKAROM. Från HM på Champs-Élysées.



Liksom den här kjolen. Det stod mitt namn på. Den kommer vara så fin i vår, när man kan vara barbent.


Och så köpte jag örhängen på Lafayette. Isbjörnar och klockor. Bättre blir det liksom inte.

Jag köpte lite Eiffeltorn också. Men de vill liksom inte laddas upp.

En helt underbar resa. Och flyg+5 nätter på ett okej hotell+mängder med mat+shopping+tunnelbanekort+Eiffeltornet=5500 kronor. Hur. Värt. Som. Helst.

6 januari


I förrgår var det inte bara bästa Johans 19årsdag, det var även NKs julrea. Nu kommer jag låta som en snobb men jag och familjen går alltid på NK-rean. Det bara är så.

I år tänkte jag inte köpa något. Men. Jag hittade Skorna. Med stort s. I love them. Det är de ultimata skorna. Drömskorna. Sedan jag var 12 och började drömma om höga skor har jag velat ha exakt sådana här. Jag skall vårda dem ömt och länge. Perfekta klacken, perfekta tån, snörning, brungrå. åh. åh. ÅH. Skorgasm<33

Paris

Nu sitter jag med gott om tid. Paris step-by-step:


En första glims av Eiffeltornet. Vi kände oss lyckliga.


Efter att ha installerat oss på vårt finfina hotell, ätit kinamat och sovit ett par timmar drog vi till en jazzbar. Det var lite för pretentiöst för oss, h3h3. Tiny var dock sexig<3


Dag två åt vi frukost ett par kvarter från Champs-Élysées; baguette+dricka+bakelse för 70 kronor. VÄRT
Här hade jag varit utan kaffe i 32 timmar.


Och sen kom vi till Triumfbågen. Därefter shoppade jag hejvilt i ett par timmar och på vägen tillbaka till hotellet, efter remarkabla 39 timmar utan kaffe köpte jag mig en 575 cl latte på Starbucks. Lyckan var total.


Och det var ju nyårsafton. Efter lite såndan här förfest firade vi tolvslaget nere i tunnelbanan, på en perrong med tre hundra fransmän i ett stillastående tåg. Det var awesome!


Utsikten från Sacre Coeur. Vackraste staden. Notre Dame som syns på bilden besökte vi därnäst.


Och på kvällen besökte vi Latin Corner, där det bara jobbade killar i underkläder och det hängde bh:ar från taket.


Frukost<33 ÅH. jag skulle gå tillbaka till paris för att äta det här igen!


Vi tog pendeltåget till Eiffeltornet.


Bästa resan med bästa sällskapet!

Typ så var det. I korta drag. Åh!


Read the Printed Word!