Dinner at Sam's

Tudiluu.

..

Följ min blogg med bloglovin

.Jag är hemma sjuk och drömmer om skor. Min man lämnade mig nyss och jag har huvudvärk. Slår vad om att de här skorna och en kopp kaffe skulle hjälpa... :/

aw 10Underbara Minimarket.

Let's have a better day tomorrow

Ache.

Fav youtubeclip of ALL times

Älskar älskar älskar älskar älskar!

Until we bleedEgentligen vill jag inte gå till skolan mer. Jag vill hellre sitta hemma och skriva på mina noveller. Jag har haft en skrivspärr sedan jag blev tillsammans med min pojkvän för fyra månader sedan. Ni vet, när man vill sätta ord till mening men det bara blir ord på ord istället. Trista ord som inte lyfter fram en känsla alls. Det har varit extremt frustrerande. Att skriva är på ett sätt allt jag har, allt jag kan.

Bitvis har mitt skrivuppehåll känts som om jag blivit blind. Det låter helt snurrigt och överdrivet. Men om vi sätter det såhär; det är som när en idrottare skadar sig allvarligt och missar OS eller fotbolls-VM. Att inte kunna göra det som man är allra bäst på. Det är en riktigt jobbig belastning.

Och igår träffade jag Carro. Hon sa så kloka saker som inte handlade om det här problemet och när jag kom hem kunde jag skriva igen. Man ska inte ropa hej för tidigt (och helt ärligt är jag rädd för att skrämma bort min nytillkomna skrivlust) men jag sitter här nu, dödstrött eftersom jag var uppe inpå småtimmarna och skrev ner en massa saker.

Life is good. Nu ska jag snart iväg och äta lunch med Johan.

Colour my life with the chaos of trouble


Jacka Hugo Boss, klänning HM, strumpor från Tyskland, skor Rizzo, halsband HM.

Andra dagen, here comes. Vaknade för en timme sedan med den här låten i huvudet, LYSSNA.


This handsome lad


Eftermiddagen spenderades med denna man, Jacob. Honom håller jag kärt, 1,5 års vänskap. Han är en sådan som alltid alltid alltid ställer upp.

Summer's over too soon

Efter en tripp till stan spenderade jag lite kvalitetstid med min kamera! Med resultatet att jag blev förälskad i bländaren och tvingade min yngsta bror att ställa upp som modell.

And for once in your life, you've got nothing to say

 

Första dagen avklarad. Är hur trött som helst och helt sönderdeppad av någon anledning.

Bra helg väntar = freaky stuff händer i casa del reissmüller imorgon och i övrigt skall jag spränga min minibudget på hm. jeans bör införskaffas. ish.

Okej då hehehhehehee


Gonna jump out of a cake with my heart on a string

LYSSNA.

It's a Vogue-issue

Melissa Horn och Internet-Vogue mitt i natten. Gemma Ward, damer och herrar!

Oh oh honey I need you around

 
Last day of freedom people. Sommaren gick alldeles för snabbt..

LYSSNA.

Garderoben är i alla fall redo för skolstartsov gott.

00:25, 19 augusti 2010


En fin kväll med mina män. Mina unga, vackra män. Som är mästare på att aldrig passa tider, citera Flashbacktrådar bättre än några andra och helt enkelt gör livet värt. Kvällen började i Kungshallen, där vi konstaterade att Gåfvels är utan vänner. Därefter glass på donken, var annars???? Och medan den smälte i våra munnar spatserade vi hem till Joey, trängde in oss i hissen alla fyra. Det är sällan jag skrattar så mycket som med detta gäng. 


Man blir som man umgås..

 
Woopa! jag är extremt sen, vad händer?? för ett år sedan var jag ALDRIG sen. hejdå, nu drar jag på mig nya skor och åkerrrr!

Sleepmode


Vaknar relativt pigg, såhär två dagar innan skolstart. A good old fella' hörde av sig igår så det blev en nattpromenad och lite fula ord innan jag äntligen fick lägga mig i min ensamma säng med två täcken. Min man är i Spanien och kommer hem på söndag, så att vi har varit tillsammans i fyra månader idag får jag hoppa högt över själv. That sucks.

Två dagar kvar. Två freakin' dagar innan skolarbetet tar oss och drar ner våra axlar som om Moder jord herself stod på dem.

Alternativen är följande:

- Följa med yngsta brorsan och mamma på bio. Karatekid. njaa
- Dra med Carro på grönan. har inte pengarna.
- Stanna hemma, se på filmer och chilla sönder innan stressångestpaniken sätter fart igen, riktigt lockande faktiskt.
- Åka in till stan, gå på HM och banken, dricka kaffe och hoppa runt i mina nya skor. mjaaaaaaaaaaa! mjaaaaaaaaaaa!

Åhåhå som ni märker ligger världen sannerligen för mina fötter. Ikväll vankas det middag med Jordens finaste grabbar så jag gör väl bäst i att tagga till innan dess!


Hej


Hej, det här är jag. Jag klär mig i hatt och är nog lite smygpretentiös (men jag är åtminstone medveten om det..). Jag tycker om mina vänner och böcker. Väldigt mycket. Förut bloggade jag här och vissa (exempelvis min bästaste vän Johan) menar på att jag bloggar lite för mycket.. Än så länge ser det här stället likadant ut som det förra men så kanske det inte förblir. Just sayin'.

Jag har en blogg här. Och en här. Och en här. Och en som är hemlig. Jag förstår inte alls vad de menar.... De sa åt mig att sluta blogga. Så jag skaffade en till.

Musikmässigt låter jag lite såhär och ifall jag var en låt skulle jag vara Expectations med Belle and Sebastian.

Egentligen ville jag döpa denna blogg till collarbone.blogg.se eftersom de finaste benen på hela människokroppen är nyckelbenen, meeeen blogg.se förstörde allt för mig! Så det fick blir collars, kragar, helt enkelt.

På fredag börjar jag sista året på gymnasiet, sam ekonomi och jag har den grymmaste klassen i Stockholm. Jag är en meter och åttio centimeter över havet och föredrar högklackat. 

De mest nödvändiga fun facts som behövs för detta grundläggande, I guess. Ja, då kör vi väl!


Read the Printed Word!