5 grader celsius



1. Dimma över hela Nacka denna morgon, love it! 2. Dagens bästa; morgon-kaffe♥

När man börjar skolan 14.40 gör man bäst i att sätta klockan på 07.30 och sätta sig med diverse läroböcker. Upptäckte såhär på morgonkvisten att utöver geografi- och naturprov har jag en skriftlig inlämning i internationell ekonomi. sweeeet.

Det är förövrigt helt äckligt kallt idag! 5 grader. Man vill ju gå och gömma sig!

Mer kaffe, pronto!

höst/autumn/automne





onsdagen:
- haft huvudvärk √
- varit på museum √
- pluggat naturkunskap+geografi √
- kommit igång med loggboken & filat på projektidén √
- bestämt outfit för nyårsafton (I PARIS) √
- blivit dissad av Agnes √
- fikat med min man √
- fotograferat √
- ätit tacos till middag √

önskelista till jul:
- stickade tröjor (i alla färger och former)
- frisörbesök!
- ett par jeans
- dianakamera
- Another Fashion Book (bok på press stop, så fin!)
- pengar till alla vårens skivor!

cravings:
- fina ringar
- en blå flanellskjorta
- nya strumpbyxor
- ork att vara ambitiös
- k a f f e
- bläckpennor
- en dusch, thumbs up

livets viktigaste uppdrag just nu:
- spara pengar till PARIS-kassan


Det här är den sötaste bilden jag någonsin sett


Ett inlägg om skolarbete och tisdagar


Tisdagar är inte pluggdagar. Det är tidigt i veckan om man är fortfarande seg efter måndagens brutala uppvaknande efter helgens bravader och skolan slutar halv fem vanligtvis för min del. Att plugga en torsdag är ute.slutet. Nu är klockan tjugo över nio och jag tänker nog slänga en sista blick på böckerna jag återigen inte öppnat denna gudförgätna veckodag, innan jag ska slänga mig i sängen.

Imorgon klockan tio skall ett besök på Naturhistoriska Riksmuséet, vilket innebär två saker; det första, sovmorgon! och det andra, sluta klockan tolv och då bär det av hemåt för att öppna böckerna. Fur realz!

Nu: s to the ömn. Fred

Mais pour l’instant ferme tes yeux, passe ta main dans mes cheveux

OMG. OMfG.

Igår bokade vi. Igår bokade vi Paris! Jag, Carro, Malin och Tiny. 2400 spänn per person för flyg+hotell. I fem nätter. FEM nätter. Det är helt sinnessjukt. Jag är så lycklig! Jag. Ska. Också. Med. Till. Paris.

Parisparisparisparis! Montmartre, Eiffeltornet, Rue de la bleublueblö, jaaaarrå! Nu gäller det bara att börja spara igen till en kassa att leva på. Det ska drickas mängder av cappuccinos, ätas bagetter, dansas omkring på toppen av le tour Eiffel, köpas ost och nougat bland de små butikerna i kvarteren runt Sacré Cour... Det blir en del.

Tack och lov har jag redan tre baskrar och de lär allihopa få följa med i väskan. Fyra tjejer på totalt 40 kg bagage (exkl. handbagage) KAN bli knepigt. PARIS! JAA! Lyckan är OBESKRIVLIG och hur ska vi kunna vänta i tre månader? Det kommer bli den allra förnämligaste lilla tripp någonsin!

Borde kanske hoppa i skor och jacka, halsduk och vantar för att börja röra mig mot skolan. Det vankas matteprov idag och jag är nervös som ett himla vrak. Fick i alla fall sova ut igår bredvid min man, måndagar är ju mina teaterkvällar.

Utöver det var jag på anställningsintervju igår! Jag tror att jag klarade mig förträffligt, ska provjobba om två veckor. Var? Det kan ni få veta på måndag!

Stop hatin'

Monday, go away.

Höstpromenad och Harry P

Min bästaste man kom hit inatt. Trots att klockan var två på natten, att jag redan somnat sedan länge och han luktade rök från en rökruta så finns det inget bättre än att få somna nära, nära. Vaknade tidigt för att plugga matte och sedan gick vi ut för att titta lite på hösten. Den är här på riktigt nu.



Åh, du är underbar, min bästa! <3

Nu åker tummvantar och halsdukar på foh sho, det är alldeles för kyligt annars! Efter en riktig bra dag och en väldigt god middag (min padre börjar likna en mästerkock) ligger jag nu, trött på matteboken och tittar på Harry Potter. Det enda rätta en söndag tycker jag. Lite glass på det hela så är helgen komplett!

Btw, det här inlägget gav mig gåshud!

"Your heart must be made of swan feathers", she said


Till att börja med, det utlovade fina äpplet. Och nu en update om mitt senaste liv, för eeh det eeh är ju eeh så spännande... anyway.

I torsdags spenderade jag dagen, kvällen, natten hos Herr Gåfvels. Planen var att vi skulle stiga upp tidigt, runt 04.30, för att gå ut på stan, fota tomheten och soluppgången. Vi upptäckte dock att vädret och temperaturen var emot oss. Vad ska man göra? Vi gick och la oss igen. Hade dock en riktigt grym kväll med Jakieboy, bilden är tagen då vi lekte Carola och använde en sådan där fläkt som vindmaskin. Helt asum.

Och dagen som kom inkluderade att jag mol alena lämnade Jake's eminenta lägenhet på Östermalm för att bege mig till skolan och ett filosofiseminarium som jag tyckte gick utmärkt! Stockholm hade återhämtat sig från regn och kyla och såg ut såhär:


Gårkvällen var som bekant inte helt nykter, som sagt firade vi Nora på Nype och det var rätt swell! Har spenderat denna dag med matteboken, en fin mängd kaffe och en enorm längtan efter Jaccob men hans syns fortfarande inte till. Tyvärr. Runt femtiden svirade jag om och åkte med familjen hem till min moster, första besöket för min del i deras nya, extremt fina, hus.

Som har ett lusthus!

Där firade vi min lillkusin som fyller 4 år imorgon. Han är en riktig liten spellevink <3

Vi blev bjudna på riktigt god mat och blivande fyraåringen fick lika många pistoler som självaste idolen Lucky Luke.


Och efter några timmars firande lämnade vi deras hus och jag återgick till mitt plugg. Då såg det ut såhär.

Är extremt trött nu och har massor med plugg att fixa imorgon också... seegt.

ETT TACK


Ehehehheäum. Som nedastående inlägg vittnar om var det en bra kväll igår. mahah. Kör ett längre inlägg senare men jag sitter (sans maux de tête, faktiskt!) med näsan begraven i matteboken.

Förutom det förträffliga äpple som jag plockade med mina klackar nere i gräsmattan igår så var mon petit frére det bästa för kvällen! (En rättelse: min mamma uppskattar inte att jag referar det till min alldeles egna trädgård då det faktiskt är hennes och pappas egna trädgård. Skönt, då slipper jag kratta löv i år!)

Hur som helst, min bror. Jag ger ju klumpighet ett ansikte och upptäckte runt halv tio att jag glömt mitt leg hemma. Vad bra, jättebra jobbat! Ringer hem och börjar bli så otaggad att jag funtar på att åka hem, trots min snygga kväll. Så. Händer ett mirakel. Min bryr som sitter hemma med en chipspåse framför Cops eller liknande i väntan på sin flickvän säger att han kan ta leget och åka till Slussen för att ge det till mig. Lyckan.

Tack, bror.

quick update:

heej poeple! kom nyss in genom dörren efter en utmärkt kväll på nype med eminenta vänner. Nora skulle firas ordentligt för den fina bruden fyllde arton i torsdags. det är svårt att skriva. hade sällis av gustav fram till för en halvtimme sen, fantastiskt trevligt tycker jag.
kom hem, fötterna påväg att dö av klackaar, jag plockade ett äpple och gick in. det måste vara det finaste äpple jag någonsin plockat, än mindre ätit. gott var det också. ni får se en bild imorgon när jag ska köra min mayor update om senaste dagarna, busy life, busy times.. det är hur som helst det bästa äpplet jag sett och som jag plockat i min alldeles egna trädgård. nu låter jag som Maria Montazami meeeeen det var ett bra äpple. Nu ska jag somna och imorgon ska jag duscha, äta, plugga, fira min kusse, plugga mera. Jag gillar't. Livet alltså.
dessutom vill jag informera om att jag spånar om ett nytt bloggprojekt, ett lite mer skämtsamt sådant som kanske till och med johan tycker om. mer om det när det blir aktuellt, jag KOMMER att stanna här, och nu vet ni lite. tjing!

Anywhere but here

Hittade den här bilden och då blev det lite bättre. Filippa K, alltså! Källa: Vanillascented

Trist när man vaknar jätteglad på sin lediga dag och sen. Är man inte lika glad längre

Återkommer.

I tried to look at you, but I couldnt break the ice, you stood out there for an hour freezing. Put your hand around my back, I guess you thought I needed that


11.00


Det finns ingenting bättre än att ha gott om tid på sig att äta frukost på vardagar. Jag fullkomligt älskar att äta frukost ensam. Och min buss går om en timme! Här sitter jag med aprikosochvalnötsbröd, en stor kopp kaffe och ett glas juice, med soppbilen som dundrar förbi utanför. Härligt.

Ursäkta radiotystnaden, blev liksom många andra mållös efter valet och hade ingenting att säga.

Igår började dock min nya teaterkurs hos Studiefrämjandet! Det var SÅ roligt. Har liksom inte märkt hur mycket jag saknat att stå på scen de senaste tre månaderna men igår kände jag verkligen av det. Går dessutom sötaste tvillingparet i min grupp, de är så söta!

Fick dock oskönaste kvällen på länge när jag skulle ta mig hem. 22.05, går från Studiefrämjandet för att ta tuben vid Odenplan. Väl framme kommer jag till min fasa på att JUST DET. Mitt kort gäller inte efter klockan 19.00 sweeeet. Har dock klackar på mig så utan en blick bakåt kliver jag över spärren. Det går att göra det med långa ben.

Slår en pling till pappa och ber honom hämta mig. Men det gubben går inte. "Du får väl pallra dig hem på något sätt", säger han. "En sms-biljett?" Jo. Det hade väl gått. Om det inte vore så att det vilar en förbannelse över sl's sms-biljetter och mig själv. Tror det eller ej, men varenda gång jag slagit på stort och köpt en så har någonting gått snett, jag har blivit av med en massa sms-kosing och inte fått åka med på bussen. crybaby!

Så. Jag beger mig ut på Söder, i regnet och höga klackar. Hittar en 7eleven och nynnar på deras eminenta slogan när jag går därifrån med en bussremsa. ni veeeet, thank heaven for 7eleven. hrm, ja. Continuum -->.

Jag kommer ner från Slussplan igen och missar just ett tåg och en buss. HÄRLIGT. Halv 12 är jag hemma och en timme senare sover jag som en stock.

OCH idag är en ny dag men lika dåligt väder och låga skor! Ses på stan.

And if you fall hard, I'll fall harder


5 månader idag. Och det här är Jacob. Jag har aldrig haft en 5 månadersdag förut.

Jacob är en underbar person. Jag måste bara få tala om det! Och det är irriterande när folk skriver en massa känslosamma inlägg om hur kärlek känns. Men just idag är det okej, jag får det. Jag har gjort mig förtjänt av det för det tog lång tid innan det var min tur att få känna mig såhär. Lyckligt kär.

Det var värt väntan. Jacob och jag träffades i ett klassrum för ett år sedan. Och för fem månader sedan stod vi och hoppade tillsammans på Shout Out Louds spelning på Kägelbanan. Jag slängde iväg ett sms och frågade om han ville bli tillsammans med mig. Resten är historia. Kärlek är risker. När jag väl blev kär i Jacob visste jag att det var värt det.

Du är bäst älskling.

The way we sleep all summer

JAG VILL HA DE HÄR! ph src. tumblr.com

So how could your hair have the nerve to dance around like that, blowing? And how could the air have the nerve to blow your hair around like that?


Min egen lilla knarkarkvart, som mamma säger, och en Dagens; lila strumpbyxor från NKs strumpaffär, älskade skinnjacka från Jofama och svart klänning från HM. Barasånivet.

Skall börja med att erkänna en sak. Hrm.. Jag har alltid trott att Röyksopp varit något slags skämt. Ni vet, något musikalisk skämt projekt mellan några svenska femtonåringar eller liknande. För kom igen? Röyksopp?
Så slår jag upp tidningen idag på bussen mot min mans hemland, Brottby (halvvägs till Norrtälje, det finns ICA och ett biliotek (i samma byggnad)). Och vad ser jag? Röyksopp är en norsk musikduo. Som släppt, inte tre, utan FEM skivor. Jaha. Där fick jag alltså en försenad aha-upplevelse; Röyksopp är inte ett musikaliskt skämt. Vad bra!

Med fyra timmars sömn på nacken ligger jag nu här, bortrest till Brottby, det händer alltför sällan. Jacob och jag firar fem månader imorgon men ikväll blir det nog bara teve och sömn.

It takes an ocean not to break

Tumblr.com
Det här måste vara den läskigaste bilden jag sett i hela mitt liv. Kan inte riktigt beskriva känslan men skräckslagen är nog ganska nära..
Nu känner jag att det blev lite negativ laddning här. Försov mig imorse och dagen har varit rätt deppig. Efter att jag varit hos tandläkaren (inga hål, untz untz) och nu när jag kommit hem börjar det kännas lite bättre. Hoppas humöret stiger lika snabbt som mitt läsarantal, ni är fina!
Ska strax iväg och tjäna lite kosing. Johanna L, 18 år, deltidsbarnvakt och skådespelare på heltid. Damn right.

Melissa Horn - När det äntligen är över

Jag vaknar bredvid dig
Ser alla bilder från igår
Du ser inte men hör hur jag frågar
Vem är jag ikväll?

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill

När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks dit du vill

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller vi tillbaks dit vi vill

När det äntligen är över
När det äntligen är över
När det äntligen är över
När det äntligen är över

Kan man få flytta hemifrån eller?

.

Det är ju ändå väldigt underbart med höst, snart får jag äntligen plocka fram den här igen ♥


Och jag har ett hårdilemma. Klippa kort igen eller låta det fortsätta växa? SNÄLLA, hjälp. Här är en låt.

Moanday


Mornin'!

Frukost --> doktorn, ta prover --> gråta en skvätt --> springa in för sista kvarten filosofi, le mot alla fina --> sluta skolan kluckan tvu --> chilla på Götgatan --> hämta två barn hos en barnmamma klockan 4 --> plugga sönder mellan 19 och 21.30 --> sova<3 --> tisdag.

Här är en låt som jag knarkar.

Jag kanske kan få detta med Paris att fungera ändå..!


Källa: niotillfem


Två koppar kaffe senare


1. Frukost + KAFFE + bloggläsande i sängen ce matin.
2. Presentinslagning!
3. Nyss hemkommen från födelsedagsfika chez Agnes. Fina bruden fyller 17 på tisdag! Agnes är förövrigt den skönaste människan of mankind.

Och annars? Jag knarkar kaffe, längtar efter morgondagens läkarbesök. Jacob har bott här hela helgen, mycket fint och ikväll blir det kantarellrisotto till middag. Störtskönt!

Issues and sadness



Jag har bloggat om min Carro förut. På min gamla blogg. Det faktum att hon är den enda som hittills kommenterat här (jag ser att ni läser men skriver ni kommentarer? neej. kom igen?) säger en hel del om vilket bästa vän hon är.

Jag är nog den mer optimistiska. På gott och ont.. Ibland är jag för optimistisk och tänker "det lööööser sig!"
Jag var inte sådan förut. Jag var ett kontrollfreak Och de flesta tycker nog att detta är en förbättring. Förutom när det kommer till min ekonomi, antar jag. Jag har blivit väldigt dålig på att spara; köper hellre kaffe to-go än att vänta tills jag kommer hem och köper gärna en present till någon som är fin även fast jag vet att jag inte har råd. Jag gör så för att jag felprioriterar.

Jag prioriterar folk jag älskar men andra saker blir ofta lidande. Ibland undrar jag hur jag ska klara mig finansiellt när jag flyttar hemifrån. Jag hade koll på pengars värde. Sedan började jag gymnasiet. Och sedan började jag dricka latte. Och sedan gjorde jag och mitt ex det till ett stående skämt hur mycket pengar jag la på latte per år. Det rullade på..............

Carro och jag skulle till Paris över nyår. Och min budget håller inte. Fuck. Fult ord. Överseende som Carro är fixar hon väl det ändå. Jag har issues. Serious issues. Och jag pallar inte prata om det heller.

Förlåt Carro. Du är bäst och obeskrivlig. När jag är rik och kan resa utan att bli pank så ska jag ta med dig till Paris. Vi ska bo på hotell mitt i stan och prova skor hos Chanel. Du är finast.

Wishlist


1. Dianakamera. Vill ha!

2. En lägenhet med vitlaserade golv.

3. Nya skor!! Och fina tidningar att bläddra i!

4. Ordna brunch med mina bästa människor. Jaaa


ACNE PAPER



Åh, ACNE Paper. GÖR MIG FRISK GUD, JAG VILL BRY MIG OM VAD JAG HAR PÅ MIG. Hej. Jag knarkar te med honung, saknar min man och förbannar TV för att det bara visas dåliga program vid denna tid på dagen. PUSS

Drop dead


Så utöver att min kropp på alla sätt är helt slut av någon anledning jag ännu inte vet, så vaknade jag upp imorse med feber, halsont och nästäppa. Fick helt enkelt ställa in mina shoppingplaner innan skolstart för att stanna i sängen med alvedon, vatten och en huvudvärk som inte var av denna värld.

Riktig febrig-dag, 38.7 som högst och jag har inte varit särskilt kontaktbar. Feber är så långt ifrån toknice man kan komma, tycker jag. Sömn, ja tack, nu tack!

Vilken hemsk vecka det ser ut att bli...

Ber om att få återkomma. Det är en ledsen bakisdag. Här är en lista

10 FAVORITER
Färg: Svart. Eller grått. Johan säger att jag har för lite färg på mig...

mat: indiskt funkar alltid. Annars är tonfisk nice!

Band: Belle and Sebastian och the National
Film: New York Stories
Bok: Pride and prejudice
Sport: räknas tungbrottning??
Årstid: Vår
Veckodag: Lördag
Glassmak: Choklad och lakrits. TILLSAMMANS!
Tid på dygnet: natten, definitivt. Eller när man vaknar tidigt och kan ligga och morna sig.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: lite ledsen och stressad, fast lugn. ish
Smak: Jacob <3
Kläder: rutiga boxers och stickadtröja
Bakgrund: vit vägg.
Nagellack: nada
Tid: 19.31
Omgivning: Jacob, massa kuddar och snart min godispåse, mahah
Irritationsobjekt: huvudvärk och en potatisnäsa pga. hysteriskt näsblod. Jag stod för hysterin.

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: ehm, ja. 
Brutit mot lagen: det har jag nog hunnit med, ja. 
Blivit arresterad: nejnej
Badat naken: ja!
Varit med på TV: av misstag kanske...
Kysst någon du inte känner: ja.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Johan, David, Jacob.
Du tycker om: mitt underbara kompisgäng! <3 (tre personer är för lite)
Du inte gillar: Mona Sahlin, Adam Sandler och Angelina Jolie.

2 VAL
Kaffe eller te: KAFFE
Vår eller höst: höst, även om jag tycker bäst om våren. Stigande värme gör mig lite stressad.

1 ÖNSKAN:
Få känna mig helt helt frisk.

Blås lite här där det gör ont, det kanske ger sig


Breakfast club. Bildkälla: Tumblr.com

Greetings from trött tjej i stickad tröja!

Ytterst produktiv dag (you were there). Började dagen med halvöppna ögon med Jacob, som är så himla toppen på morgnarna; väldigt effektiv och fin när man har lagom lite tid på sig. Vidare med NkB, inte min grej men det verkar som om jag nog underskattat ämnet lite för grovt.. Därefter drog jag med mig tappra Gusten upp på scen för att i starkt strålkastarljus prata om strejken, vars info ni kan läsa här, och det verkar ha gått skapligt hem hos mina fellow students. Willyboy drog sedan med mig på elevråd, en annan sitter ju i aktivitetsutskottet, minsann. Dagen rusade vidare, lunch med Jacob, internationell ekonomi, filosofi och engelska. SEDAN FICK JAG ÄNTLIGEN HELG, tack Gud och alla hans vänner!

Med en väska på fem kilo och en dator i famnen, kindpussade jag Gustav hejdå och kilade iväg till Café 60 för att festfika med Amanda och Mimmi. Finaste tjejerna. Så fina. Vi snackade om viktiga saker för att sedan bege oss hem och jag började bocka av min skön-hemmakvälls-lista:

- Besvara rektorn ganska otillfredsställande mail. Lägga ut dessa på FB
- Skriva klart och skicka in spårkfilosofiuppgiften
- Fixa de sista planeringsförberedelserna för Skippys födelsedagsfirande imorgon

Klockan är 22.04, jag bokar av:

- Besvara rektorn ganska otillfredsställande mail. Lägga ut dessa på FB
Skriva klart och skicka in spårkfilosofiuppgiften
- Fixa de sista planeringsförberedelserna för Skippys födelsedagsfirande imorgon

Ja. Jag skriver klart svarsmailet imorgon. Detta kräver stor eftertanke. Och gällande Skippy känns det som om jag har så pass bra pail en stackars vän till en bra pojke kan ha.

Jag. Har. Längtat. Efter. Helgen.
Den ser ut såhär:
Fredag: ikväll. Chilla hemma då planerna på galet chill hos Amanda inte blev av.
Lördag: imorgon. IKEA, stan, reklamation av strumpbyxor, matlagning, klädkrisande, FIRA SKIPPY SOM FYLLT 18! Det kommer bli legen...wait for it... DARY!
Söndag: efter sen utekväll blir det tidig uppgång; klockan 12 skall jag barnvakta två nya små skyddsänglar i tre timmar och därefter åka dirr till Odenplan för att gå en fotokurs hos Nikon på två timmar med mig D5000. Min skatt. Sedan hem, tagga inför strejken och antagligen plugga en del.

Med andra ord: Det går bra nu.
Men det är som Johan alltid säger, Det löser sig. Fina, kloka Johan.

Veckan har dock varit produktiv, som sagt. Hela eventet och grejen med strejken har blivit större än jag trodde, men jag är väldigt glad över det. för närvarande kommer 270 pers delta enligt Facebook, vet att många inte går på skolan och andra på Sollentuna men svik inte på måndag, elevdemokrati ftw!

Nej, nu blir det till att krypa ihop med en film här bland täcken och kuddar. Ensam natt. Like.

Stinson out. LYSSNA.

Rebellion/L o v e


En av mina absoluta favoritbilder just nu, så underbar look. Ge. Mig. Koftan.

Efter min lilla springrunda som, om jag ska vara rått uppriktig, slutade i jag hamnade på hallgolvet en liten lång stund. Klen flicka. Därefter prioriterade jag bort duschen i fem minuter för att slänga iväg ett noga formulerat mail till vår rektor. Jag anordnar nämligen en strejk på måndag. En matsalsstrejk. Skälen till detta är ganska många och de som är inblandade eller har ett facebook-konto vet nog.

Det kommer bli en underbar strejk! Den första av många om vi inte lyckas få vår vilja igenom nu. Elevdemokrati ftw! Hittills har jag fått med mig 186 elever på eventet. There's a good feeling about this...!

Vad jag däremot har upptäckt är hur det finns väldigt många som har en annan åsikt och uttrycker den på ett mindre bildat sätt. Bra där!

Pratar med min fina man. Han är så fin. På lördag om två veckor firar vi fem månader tillsammans! I måndags tittade vi på Ensemble, c'est tout. Och jag tycker att Guillaume Canet, han som spelar den melankoliska kocken, är så fin! Åh! Skulle vilja ha honom i julklapp. Tihi! Han är på min lista över Freebes, tillsammans med Johnny Depp, en levande Heath Ledger och Miranda Kerr (modellen som är förlovad med Orlando Bloom, whom btw kanske också ska få vara på listan? hmm)

Jacob har ingen lista. Han säger istället såhär: "jag har ingen lista på snygga kändisar och det beror på att den enda gången jag någonsin stannat upp och tänkt "herregud, vad snygg hon är!" var första gången jag såg dig."
Åh. Jag älskar honom. Jag älskar dig Jacob.

untz untz

Inga synliga läxor - löpardojjor på. Och JA jag vet att ni tycker jag är fett foxy.

Read the Printed Word!